CroatianEnglishGerman

Web stranice

Virtualne šetnje

Snimanje dronom

Foto & video

Vizualizacija prostora

Grafički dizajn

3D Print

Baza znanja

naslovna

naši radovi

baza znanja...

Zašto mi je potrebna internet stranica?

Nemojte si dopuštati da u današnje digitalno doba kada svaki čovjek ima cijeli “svijet na dlanu” od pametnog telefona, tableta pa sve do stolnog računala i smart tv-a, bude uskraćen za proizvode ili usluge koje nudite. Vaša konkurencija ima ono što vi nemate a to je kvalitetna i funkcionalna Internet stranica.

Dopustite nam da se pobrinemo za prezentaciju vašeg brenda, da vas prikažemo svijetu na inovativan i drugačiji način. Nećemo  vas zamarati s nepotrebnim tematskim terminologijama i sitnim razvojnim koracima, mi želimo razumjeti cilj vašeg poslovanja te Vas dovesti do njega na lakši i kvalitetniji način. Naš moto je Simple&Easy!

Faze izrade

upoznavanje s klijentom

Nalazimo  i upoznajemo se s Vama i Vašim brendom , naćulimo uši slušajući o Vašem poslovanju  i smjeru  kojem težite te zajedno odlučujemo  o osnovnim opcijama buduće suradnje. 

timsko okupljanje

nakon ispijene kavice s Vama, sastajemo se s našim timom stručnjaka te zajedno vizualiziramo Vaš budući projekt, dizajn i skiciramo razne varijante i prijedloge.

bacamo se na posao

Palimo računala i bacamo se na ozbiljan posao. Programeri i grafički dizajneri uzimaju projekt te izvlače maksimum iz vaše "budućnosti" !

završna faza

U testnoj/finalnoj fazi čekamo Vaše povratne informacije, radimo potrebne izmjene te po Vašem odobrenju puštamo web stranicu u opticaj.

Naše je razumjeti Vas i Vaš brend te vas dovesti do cilja. Želimo "iscjediti" maximum iz Vašeg potencijala !

zašto je bitno da je stranica kvalitetna ?

86%
Korisnika napušta stranicu jer je zastarjela ili nije privlačna.
90%
Korisnika napušta stranicu jer nije prilagođena pametnim uređajima.
56%
Korisnika napušta stranicu koja dugo učitava sadržaj.
61%
Korisnika napušta stranicu jer ne nalaze bitne informacije.

Optimizacija za tražilice - SEO

Vaša stranica jedna je od investicija te s vremenom očekujete isplativost iste.
Internet stranica bez dobre optimizacije ne znači puno, jer Vaši potencijalni klijenti i suradnici moraju znati za Vas , odnosno lakše pronaći među konkurencijom.

Za to će se pobrinuti naš stručni tim koji savršeno vlada tehnikama lakšeg pronalaska Vaše tvrtke i brenda. Na Internetu takav sadržaj biti će kvalitetniji i razumljiv tražilicama kao što je npr. Google.

search

Responzivni web dizajn

Da li ste ikada došli na neku Internet stranicu a sadržaj je bio toliko sitan da ste ga morali zumirati?
Yep, ali to kod nas u Rasterdotu nije slučaj.

Svaka naša stranica je responzivna, a to znači da je sistemski prilagodljiva svakom ekranu i uređaju, od pametnog sata pa do pametnog  tv-a i pametnih hladnjaka.

Internet trgovina - WEB SHOP

Internet trgovina je virtualna inačica Vaše trgovine koju posjećuju potencijalni klijenti i iz udobnosti svoga doma na brži način dolaze do traženih podataka.

U vremenu smo kada je Internet biznis u usponu te je važno  imati čim veću prisutnost na tržištu , pristup uslugama i proizvodima  24 sata dnevno , 7 dana u tjednu , 365 dana godišnje.

conversation

VIŠEJEZIČNOST

Vaša internet trgovina djeluje na globalnoj razini te su ju naši stručnjaci u mogučnosti prevesti na više svjetskih jezika.

locked

SIGURNOST PLAĆANJA

Zaštita vaših stranica od raznih utjecaja hakerskih napada te krađe identiteta na internetu.Kupnja je sigurna, zaštićena visokom enkripcijom te svaka ima SSL certifikat.

communications

APLIKACIJE

Implementacija raznih aplikacija za olakšano i pregledno plaćanje te pregled i obavijesti o zalihama, artiklima i Vašim kupcima.

Smještaj web stranice - WEB HOSTING

Da bi Vaše stranice bile vidljive korisnicima i pretraživačima moraju biti negdje smještene.

Nudimo WEB HOSTING Vaših stranica na prvorazrednim Data centrima koji se nalaze u Hrvatskoj te slove kao jedni od najboljih što se tiče sigurnosti i brzine.

Serveri su smješteni u našem vlastitom Data centru i pogonjeni su najmodernijim Intel Xeon procesorima posljednje generacije te brzim SSD diskovima.

  • ZAKUP DOMENE ZA PRVU GODINU BESPLATAN
  • ZAKUP WEB HOSTINGA ZA PRVU GODINU BESPLATAN
  • KORISNIČKA PODRŠKA 0-24 24/7 ZAUVIJEK

BESPLATAN PRIJENOS RAČUNA

Ukoliko prelazite s drugog hosting providera na Rasterdot, naši tehničari će besplatno prenijeti hosting račune, sve od web stranica do računa elektroničke pošte.

CMS- Samostalno editiranje sadržaja

Želite li imati internetsku stranicu koju bi sami vodili, objavljivali sadržaj ili slike, vodili blog te se povezali aplikacijom s nekom od društvenih mreža, ali nemate potrebno znanje ili jednostavno nemate vremena?

Napravit ćemo za Vas web stranicu koju će te voditi kao web profesionalac i to bez ikakvog predznanja i poznavanje potrebne tehnologije programiranja.

Radimo s nekim od najpopularnijih servisa

wordpres
woocommerce

P.S. na vama je samo objavljivati i editirati sadržaj…

Referencije

naši radovi

j.d.o.o. za usluge

+385953554334 +385976830407

info@rasterdot.com

Kontaktirajte nas...