3d printanje

Nudimo Usluge 3D Printanja

Izradit ćemo za Vas i isprintati 3D modele po želji.

3D ispis
3d pisač

Što je 3D Pisač
i Kako Radi

3D ispis je proces stvaranja objekta (obično plastičnog) iz digitalnog modela. Koriste valjke filamenta kao izvorni materijal, koji dolazi u nitima i stvara tanke slojeve izlazeći kroz mlaznicu pisača, ocrtava sloj fizičkog modela koji se tijekom „ispisa” stvrdne.

Jasno, za prikaz određenog modela u 3D obliku morate imati 3D skener ili ga znati „nacrtati” u programima za 3D modeliranje. No, to je tek početak.

kratki video
3D print
3d pisač

Namjena 3D Printera

3D printanje dizajnerskih komada i nakita

3D printani logotipovi tvrtki, ukrasne lampe, dodaci za namještaj, posude, figurice, rekviziti za društvene igre, nakit i mnogi drugi proizvodi.

3D printanje u arhitekturi i maketarstvu

Razne makete izrađene na temelju digitalnog 3D modela i 3D printera su savršeno precizne, vizualno atraktivne i čvrste. Za njihovu izradu danas potrebno je značajno manje vremena nego što je trebalo prijašnjom ručnom izradom. Slična namjena 3D printera je i u hobističkom maketarstvu.

3D printanje u medicini

Najplemenitija primjena 3D printanja u medicini i srodnim područjima, ona koja se bavi povećanjem kvalitete ljudskog života. 3D printerom mogu se izrađivati posebno prilagođena pomagala poput ortoza ili plastičnih dijelova proteza.

sve usluge
crtanje modela i print

Kompletna Usluga

Nudimo Vam kompletnu uslugu, od ideje kreiranja i izrade modela do finalnog printanja.

Trebate li Uslugu
3D Printanja?